KERSTMENU 2021

Voor zowel onze trouwe gasten als onze nieuwe gasten spreken wij als “Crew” van Petite Ruelle de wens uit dat u sfeervolle kerstdagen heeft en wensen wij u alle goeds voor 2022.

De lunch zal om 14.00 uur beginnen, beneden in de Bistro. (zie verder hieronder het menu)
Het diner heeft 2 verschillende starttijden. U kunt kiezen uit 17.00 uur (in de bovenzaal) of 19.00 uur (beneden in de Bistro).

Indien u nog niet heeft gereserveerd verzoeken wij u, uw reservering zo spoedig mogelijk – uitsluitend telefonisch
op 073 656 5872 – aan ons door te geven; wilt u dan vragen naar Michel Selten. Mocht u al gereserveerd hebben kunt u aan de hand van deze menu’s uw keuzes qua gerechten doorgeven. 

Medio december zullen wij alle reserveringen telefonisch bevestigen.

 

Voorgerecht

Hollandse garnalen met koude Hollandaise verrijkt met ansjovis, red meat radijs en rauwe tonijn

                         of

Dungesneden gepekelde bavette met mosterdzaadjes, pareltjes van rode wijn azijn en sjalot, geroosterde zilver ui en gerookte mayonaise

 

Tussengerecht

Roodbaarsfilet met licht gestoofde prei, saus van gerookte paling en wakame, gebrande limoen en furikaki

                        of

Herten filet met rode port bramen saus, knolselderij fondant en peterseliewortel chips

 

Verfrissing

Appel blossum, prosecco en groene appel

 

Hoofdgerecht

Kabeljauw rug filet gebakken in chorizo olie, lichte saffraan jus, sherry azijn tomaatjes, pimente de padron en zeekraal

                       of

Tournedos met bordelaise saus, eendenlever, iberico ham crumble, pastinaak crème en rode biet

 

Dessert of kaas

Mousse van koffie met kalua, macaron van karamel, saus van drop met steranijs en sorbetijs stoofpeer

                      of

4 verschillende Europese kazen met dadels, appel crumble en balsamico stroop

 

 

Prijs per couvert €54,50
Bij dit menu kunt u een wijnarrangement bestellen, dit bedraagt €29,50 per persoon

 

 

LUNCHMENU

De lunch zal om 14.00 uur beginnen, beneden in de Bistro.

 

Voorgerecht

Hollandse garnalen met koude Hollandaise verrijkt met ansjovis, red meat radijs en rauwe tonijn

                      of

Dungesneden gepekelde bavette met mosterdzaadjes, pareltjes van rode wijn azijn en sjalot, geroosterde zilver ui en gerookte mayonaise

 

Verfrissing

Appel blossum, prosecco en groene appel

 

Hoofdgerecht

Kabeljauw rug filet gebakken in chorizo olie, lichte saffraan jus, sherry azijn tomaatjes, pimente de padron en zeekraal

                  of

Tournedos met bordelaise saus, eendenlever, iberico ham crumble, pastinaak crème en rode biet

 

Dessert of kaas

Mousse van koffie met kalua, macaron van karamel, saus van drop met steranijs en sorbetijs stoofpeer

                  of

4 verschillende Europese kazen met dadels, appel krumble en balsamico stroop

 

Prijs per couvert €39,50
Bij dit menu kunt u een wijnarrangement bestellen, dit bedraagt €22,50 per persoon

 

 

 

KINDERMENU

Op veler verzoek hebben we dit jaar ook een kaart voor de kleine man en vrouw

 

Voorgerecht

Een salade met gerookte kip, nootjes en dressing

 

Soep

Een kopje tomatensoep: dat vindt iedereen lekker

 

Verfrissing

Ook voor de kinderen een sorbetje

 

Hoofdgerecht

De keuze qua hoofdgerechten voor de kinderen bestaat uit:
biefstuk, varkenshaas of gegrilde zalmfilet met verse groenten en natuurlijk frietjes

 

Nagerecht

Een kerstdessert mag natuurlijk niet ontbreken

 

 

Prijs per couvert € 25.-