KERSTMENU 2022

Voor zowel onze trouwe gasten als onze nieuwe gasten spreken wij als “Crew” van Petite Ruelle de wens uit dat u sfeervolle kerstdagen heeft en wensen wij u alle goeds voor 2023.

De lunch zal om 14.00 uur beginnen, beneden in de Bistro. (zie verder hieronder het menu)
Het diner heeft 2 verschillende starttijden. U kunt kiezen uit 17.00 uur (in de bovenzaal) of 19.00 uur (beneden in de Bistro).

Indien u nog niet heeft gereserveerd verzoeken wij u, uw reservering zo spoedig mogelijk – uitsluitend telefonisch
op 073 656 5872 – aan ons door te geven; wilt u dan vragen naar Michel Selten. Mocht u al gereserveerd hebben kunt u aan de hand van deze menu’s uw keuzes qua gerechten doorgeven. 

Medio december zullen wij alle reserveringen telefonisch bevestigen.

 

Voorgerecht

Tonijn tataki, smokey wasabi mayo, zoetzuur, wakame, furkake en bonito flakes

                         of

Wild paté, mousse van zwarte truffel, Madeira jus en zuurdesem krokant

 

Tussengerecht

Kroketje van herten-rendang, crème van knolselderij en kerrie

                        of

Tongscharfilet, roomzuurkool, truffel beurre blanc en aardappel mousseline

 

Verfrissing

Spoom kir royal; bosvruchten sorbet , crème de cassis en prosecco

 

Hoofdgerecht

Filet mignon, kalfssukade, jus van eekhoorntjesbrood en bockbier

                       of

Kabeljauwrugfilet, chorizo olie, saffraan jus, sherryazijn tomaatjes, pimiento de padron

 

Dessert of kaas

Baileys chocolade mousse, chocolade-rijstwafel crumble, gezoute caramel macaron, kletskop, Ferrero Rocher roomijs en espresso

                      of

4 verschillende Europese kazen met dadels, appel crumble en balsamicostroop

 

Prijs per couvert €59,-
Bij dit menu kunt u een wijnarrangement bestellen, dit bedraagt €32,50 per persoon

 

 

LUNCHMENU

De lunch zal om 14.00 uur beginnen, beneden in de Bistro.

 

Voorgerecht

Tonijn tataki, smokey wasabi mayo, zoetzuur, wakame, furkake en bonito flakes

                         of

Wild paté, mousse van zwarte truffel, Madeira jus en zuurdesem krokant

  

Verfrissing

Spoom kir royal; bosvruchten sorbet , crème de cassis en prosecco

 

Hoofdgerecht

Filet mignon, kalfssukade, jus van eekhoorntjesbrood en bockbier

                       of

Kabeljauwrugfilet, chorizo olie, saffraan jus, sherryazijn tomaatjes, pimiento de padron

 

Dessert of kaas

Baileys chocolade mousse, chocolade-rijstwafel crumble, gezoute caramel macaron, kletskop, Ferrero Rocher roomijs en espresso

                      of

4 verschillende Europese kazen met dadels, appel crumble en balsamicostroop

 

Prijs per couvert €47,50
Bij dit menu kunt u een wijnarrangement bestellen, dit bedraagt €24,50 per persoon

 

 

 

KINDERMENU

Op veler verzoek hebben we dit jaar ook een kaart voor de kleine man en vrouw

 

Voorgerecht

Een salade met gerookte kip, nootjes en dressing

 

Soep

Een kopje tomatensoep: dat vindt iedereen lekker

 

Verfrissing

Ook voor de kinderen een sorbetje

 

Hoofdgerecht

De keuze qua hoofdgerechten voor de kinderen bestaat uit:
biefstuk, varkenshaas of gegrilde zalmfilet met verse groenten en natuurlijk frietjes

 

Nagerecht

Een kerstdessert mag natuurlijk niet ontbreken

 

 

Prijs per couvert € 29.-