Menukaart

Menu Petite Ruelle

Prijs per couvert:
Voor – Hoofd – Na €37,50
Voor – Tussen – Hoofd – Na €47,50


Voorgerecht

Herten carpaccio, truffel mayonaise, balsamico stroop, Pecorino kaas

of

Vis terrine van zalm en garnalen, crème fraîche en truffel kaviaar


Tussengerecht

Buikspek met ossenstaart jus en aardappel fondant

 

of

Argentijnse shrimps met Tom gum espuma en Thaise basilicum olie


Hoofdgerecht

Biefstuk van de zijlende met stoofperen kalfsjus

of

Een dagvers visgerecht met een saffraan beurre blanc saus


Dessert

Een door de Chef samengesteld zoet dessert

of

Vier kazen zorgvuldig samengesteld voor door onze kaasboer met druiven en compote
Supplement €4,-

 

Aperitief
Cava Clos Amador Brut Reseva Delicat, Spanje
Aroma’s van citrusfruit en groene appel en een hint van gerijpt wit (perzik) fruit. Mooie finale. In deze bruisende cava is ook wat ontwikkeling te herkennen
€6,- per glas
€30,- per fles
Champagne Bollinger Special Cuvèe Brut, Frankrijk
Een weelderige geur, gerijpt, complex, rijk van smaak met hinten van toast en champignons. Bollinger staat tevens bekend om de zeer mooie, verfijnde mousse
€85,- per fles
Voorgerechten
Carpaccio
Geserveerd met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, spekjes, huisgemaakte pesto en rucola

Supplement
Truffelmayo €1,-

€14,50
Bisque
Huisgemaakte kreeftensoep met een garnituur van schaal- en schelp dieren
€16,-
Zalm
Warm gerookte zalm, roomzuurkool, dille zuring olie
€14,50
Escargots
Escargots met café de Paris boter en Pernod
€13,-
Zwaardvis
Dungesneden zwaardvis, saus mousquetaire, kapper appeltjes en ansjovis
€16,-
Kikkerbillen
Zacht gebakken, geserveerd in romige knoflooksaus
€16,-
Knolselderij
Carpaccio van knolselderij, eekhoorntjesbrood emulsie,
shiitake vinaigrette en zwarte truffel
€14,-

Heeft u allergenen, laat het ons weten!

Hoofdgerechten
Tournedos
Sous vide gegaarde tournedos met rode wijn chanterelle jus
€32,50
Chateau briand
400 gram ossenhaas met gebakken groenten en spekjes

Te bestellen per 2 personen

€69,50
Kabeljauw
Kabeljauw rugfilet, bloemkool crème, Pecorino crumble en truffel olie
€27,50
Varkens ribeye
Iberico varkens ribeye met bordelaise saus
€26,50
Zeetong
Gebakken in beurre noisette, peterselie en citroen
€44,50
Eendenborstfilet
Sous vide gegaarde eendenborst filet, knolselderij crème,
bramen jus en aardappel fondant
€23,-
Pompoen
Pompoen geitenkaas taartje met rode uiencompote
€21,50

Heeft u allergenen, laat het ons weten!

Dessertkaart
Tarte tatin
Tarte tatin van peer met pecan noten en Franse blauwschimmel
€10,50
Scroppino
Vloeibaar dessert op basis van citroen ijs, Limoncello en Prosecco
€9,50
Brownie
Amarena brownie, gel van grappa, kersen reductie, pistache ijs en witte chocolade ganache
€12,-
Dame blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
€12,-
Kaasplankje
Vier kazen zorgvuldig samengesteld door onze kaasboer, geserveerd met druiven en compote
€15,-
Dessertwijn en Port
Muscat de Rivesaltes Blanc, Frankrijk
€6,-
Pedro ximenez sherry
€6,-
Graham’s Fine white port
€5,50
Graham’s Six Grapes Reserve ruby port
€5,50
Graham’s The Tawny port
€7,50
Graham’s 10 Years Old Tawny port
€9,50
Graham’s 20 Years Old Tawny port
€15,50
Graham’s 30 Years Old Tawny port
€19,50
Graham’s portproeverij

The Tawny, 10 Years Old, 20 Years Old

€18,50