Menukaart

Menu Petite Ruelle

Prijs per couvert:
Voor – Hoofd – Na €35,-
Voor – Tussen – Hoofd – Na €43,50


Voorgerecht

Asperge salade met witte en groene asperges, Parma ham, olijfolie en citroen-peper parels

of

Lemongras gravad lax, espuma van thaise basilicum, zalm kaviaar en shiitake


Tussengerecht

Huisgemaakte romige aspergesoep met Hollandse garnalen en kervel olie

Hoofdgerecht

Diamanthaas, salsa verde, rucola en Parmezaanse kaas

of

Zeebaarsfilet tom yum beurre blanc en gebrande limoen


Dessert

Door de Chef samengesteld zoet dessert

of

Vier kazen zorgvuldig samengesteld voor door onze kaasboer met druiven en compote
Supplement €4,-

 

Aperitief
Cava Clos Amador Brut Reseva Delicat, Spanje
Aroma’s van citrusfruit en groene appel en een hint van gerijpt wit (perzik) fruit. Mooie finale. In deze bruisende cava is ook wat ontwikkeling te herkennen
€6,- per glas
€30,- per fles
Champagne Bollinger Special Cuvèe Brut, Frankrijk
Een weelderige geur, gerijpt, complex, rijk van smaak met hinten van toast en champignons. Bollinger staat tevens bekend om de zeer mooie, verfijnde mousse
€85,- per fles
Voorgerechten
Bisque
Huisgemaakte kreeftensoep met een garnituur van schaal en schelp dieren
€15,50
Buikspek
Langzaam gegaarde buikspek, bieten aspic en Guinness jus
€14,-
Tonijn
Tonijn tataki, smokey wasabi, wakame, furikake bonoto flakes
€14,-
Kikkerbillen
Zacht gebakken in een romige knoflooksaus
€15,-
Carpaccio pesto
Geserveerd met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, spekjes en rucola

Supplement
Truffelmayonaise €1,-
Eendenlever €6,-
€14,-
Surf en turf
Ossenhaas met gamba’s, taugé, bosui en een gember ketjap saus
€15,-
 

Heeft u allergenen, laat het ons weten!

Hoofdgerechten
Tournedos
Tournedos met langzaam gegaarde kalfswang en truffel maidera jus
€28,50
Chateaubriand
400 gram ossenhaas met gebakken groenten en spekjes

Te bestellen per 2 personen

€65,-
Kabeljauw
Kabeljauwrug filet met dijonnaise en bieslook olie
€27,50
Varkens ribeye
Iberico varkens ribeye met bordelaise saus
€25,-
Zeetong
Gebakken in beurre noisette, peterselie en citroen
€44,50
Vegan boa
Vegan boa, char siu, zoetzuur en wakame
€20,-
Kalfsoester
Gebakken kalfsoester met bearnaisesaus
€25,-

Heeft u allergenen, laat het ons weten!

Dessertkaart
Rabarber dessert
Meerdere bereidingen van rabarber met aardbeien sorbetijs en basilicum
€11,-
Scroppino
Vloeibaar dessert op basis van citroen ijs, Limoncello en Prosecco
€8,50
Taartje Tartelette
van praliné en passievrucht
met lemon curd cassis sorbetijs en rood fruit 
€12,-
Dame blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
€11,-
Kaasplankje
Vier kazen zorgvuldig samengesteld door onze kaasboer, geserveerd met druiven en compote
€13,-
Port
Graham’s Fine white port
€5,50
Graham’s Six Grapes Reserve ruby port
€5,50
Graham’s The Tawny port
€7,50
Graham’s 10 Years Old Tawny port
€9,50
Graham’s 20 Years Old Tawny port
€15,50
Graham’s 30 Years Old Tawny port
€19,50
Graham’s portproeverij

The Tawny, 10 Years Old, 20 Years Old

€18,50