Menukaart

Menu Petite Ruelle

Prijs per couvert:
Voor – Hoofd – Na €37,50
Voor – Tussen – Hoofd – Na €47,50


Voorgerecht

Steak tartaar, gebrande prei, kimchi, kimchi mayo, kwartelei en zoetzure rode kool

of

Tonijn tataki, wakame, zoetzuur, gerookte wasabi mayo, furikake, bonito flakes


Tussengerecht

Kalfsoester medaillon met zoete aardappel chips en truffel jus

 

of

Warm gerookte zalm met zeekraal en miso beurre blanc


Hoofdgerecht

Bavette met bearnaisesaus en seizoensgroenten

of

Zeebaars filet, beurre blanc, antiboise en seizoensgroenten


Dessert

Een door de Chef samengesteld zoet dessert

of

Vier kazen zorgvuldig samengesteld voor door onze kaasboer met druiven en compote
Supplement €4,-

 

Aperitief
Cava Clos Amador Brut Reseva Delicat, Spanje
Aroma’s van citrusfruit en groene appel en een hint van gerijpt wit (perzik) fruit. Mooie finale. In deze bruisende cava is ook wat ontwikkeling te herkennen
€7,- per glas
€35,- per fles
Champagne Bollinger Special Cuvèe Brut, Frankrijk
Een weelderige geur, gerijpt, complex, rijk van smaak met hinten van toast en champignons. Bollinger staat tevens bekend om de zeer mooie, verfijnde mousse
€85,- per fles
Voorgerechten
Carpaccio
Geserveerd met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, spekjes, huisgemaakte pesto en rucola

Supplement
Truffelmayo €1,-

€14,50
Bisque
Huisgemaakte kreeftensoep met een garnituur van schaal- en schelp dieren
€16,-
Zalm salade
Frisse zalm salade met bloemkool panna cotta, riesling vinaigrette en witte druifjes (ook vega, zonder zalm)
€14,50
Escargots
Escargots met café de Paris boter en Pernod
€13,-
Rijstloempia
Twee rijstloempia`s gevuld met gestoofde prei en kimchi, kimchi mayonaise en zwarte sesam
€12,50
Zwaardvis
Dungesneden zwaardvis met dashi mayonaise , red meat radijs,
gemarineerd rettich in Japanse whisky en nori vel
€15,50
Kikkerbillen
Zacht gebakken, geserveerd in romige knoflooksaus
€15,50
Zwezerik
Krokant gebakken lamszwezerik, Sauce Albufera en Pata Negra
€24,50

Heeft u allergenen, laat het ons weten!

Hoofdgerechten
Tournedos
van ossenhaas met bearnaisesaus
€32,50
Chateau briand
400 gram ossenhaas met gebakken groenten en spekjes

Te bestellen per 2 personen

€69,50
Kabeljauw
Kabeljauwrugfilet met truffel beurre blanc en pecorino crumble
€28,50
Varkenshaas
met champignonroomsaus en gebakken spekjes
€22,50
Gnocchi
van ricotta en spinazie, citroen beurre blanc, crumble van pistache noten
€21,50
Zeetong
Noordzeetong (500 à 600 gram) à la meuniere
€47,50
Lam
Lamsnek langzaam gegaard, lavas kruiden, zuring daslook jus
€24,50
Grand steak XL
(300 gram) met saus naar keuze
€35,-

Heeft u allergenen, laat het ons weten!

Dessertkaart

 

Millefeuille
Millefeuille, crème chantilly, gemarineerde Hollandse aardbeien en bolletje perzik sorbet
€12,50
Scroppino
Vloeibaar dessert op basis van citroen ijs, Limoncello en Prosecco
€9,50
Dessert Petite Ruelle
Een verrassend dessert van de chef met verschillende componenten op 1 bord
€12,50
Dame blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
€12,-
Kaasplankje
Vier kazen zorgvuldig samengesteld door onze kaasboer, geserveerd met druiven en compote
€15,-

 

Dessertwijn en Port
Muscat de Rivesaltes Blanc, Frankrijk
€7.-
Pedro ximenez sherry
€7,-
Graham’s Fine white port
€6,-
Graham’s Six Grapes Reserve ruby port
€6,-
Graham’s The Tawny port
€8,50
Graham’s 10 Years Old Tawny port
€10,50
Graham’s 20 Years Old Tawny port
€15,50
Graham’s 30 Years Old Tawny port
€19,50
Graham’s portproeverij

The Tawny, 10 Years Old, 20 Years Old

€18.50