Menukaart
Menu Petite Ruelle
Prijs per couvert:
Voor – Hoofd – Na €37,50
Voor – Tussen – Hoofd – Na €47,50
Voorgerecht
Steak tartaar, gebrande prei, kimchi, kimchi mayo, kwartelei en zoetzure rode kool
of
Tonijn tataki, wakame, zoetzuur, gerookte wasabi mayo, furikake, bonito flakes
Tussengerecht
Kalfsoester medaillon met zoete aardappel chips en truffel jus
of
Warm gerookte zalm met zeekraal en miso beurre blanc
Hoofdgerecht
Bavette met bearnaisesaus en seizoensgroenten
of
Zeebaars filet, beurre blanc, antiboise en seizoensgroenten
Dessert
Een door de Chef samengesteld zoet dessert
of
Vier kazen zorgvuldig samengesteld voor door onze kaasboer met druiven en compote
Supplement €4,-
Aperitief
Cava Clos Amador Brut Reseva Delicat, Spanje
|
€7,- per glas
|
Champagne Bollinger Special Cuvèe Brut, Frankrijk
|
€85,- per fles |
Voorgerechten
Carpaccio
|
€14,50 |
Bisque
|
€16,- |
Zalm salade
|
€14,50 |
Escargots
|
€13,- |
Rijstloempia
|
€12,50 |
Zwaardvis
|
€15,50 |
Kikkerbillen
|
€15,50 |
Zwezerik
|
€24,50 |
Heeft u allergenen, laat het ons weten!
Hoofdgerechten
Tournedos
|
€32,50 |
Chateau briand
|
€69,50 |
Kabeljauw
|
€28,50 |
Varkenshaas
|
€22,50 |
Gnocchi
|
€21,50 |
Zeetong
|
€47,50 |
Lam
|
€24,50 |
Grand steak XL
|
€35,- |
Heeft u allergenen, laat het ons weten!
Dessertkaart
Millefeuille
|
€12,50 |
Scroppino
|
€9,50 |
Dessert Petite Ruelle
|
€12,50 |
Dame blanche
|
€12,- |
Kaasplankje
|
€15,- |
Dessertwijn en Port
Muscat de Rivesaltes Blanc, Frankrijk |
€7.- |
Pedro ximenez sherry |
€7,- |
Graham’s Fine white port |
€6,- |
Graham’s Six Grapes Reserve ruby port |
€6,- |
Graham’s The Tawny port |
€8,50 |
Graham’s 10 Years Old Tawny port |
€10,50 |
Graham’s 20 Years Old Tawny port |
€15,50 |
Graham’s 30 Years Old Tawny port |
€19,50 |
Graham’s portproeverijThe Tawny, 10 Years Old, 20 Years Old |
€18.50 |